Help, ik haalde de griepprik!

Kortgeleden haalde ik de jaarlijkse griepprik bij de huisarts. Dat doe ik al jaren, en dat helpt me echt. Sinds ik hem haal heb ik geen griep meer gehad, terwijl ik daarvoor regelmatig de klos was en als een èchte kérel voor dood op bed lag. Maar nu is alles opeens helemaal anders.

Ik las op Facebook en Twitter dat de griep- en straks coronaprik foute boel is. Ik kreeg een stortvloed aan verontrustende berichten. Mensen die ik al lang ken zeiden dat ik superstom ben geweest om ‘m te halen. Ik zou zóóóó naïef zijn en wegkijken van de brute werkelijkheid!  Ook zou ik die NPO niet moeten geloven, die louter positieve berichten brengt over vaccinaties. Nu heeft dé NPO helemaal geen zendtijd, maar dit even terzijde.

Naar het schijnt heb ik bij de injectie mezelf iets vreselijks aangedaan. Volgens de tientallen berichten zitten er ook in die griepvaccinatie duizenden microchips verborgen. Die microchips zijn er ingedaan door een duister conglomeraat van bedrijven en miljardairs. Zo zou het verstoppen van die chips gebeuren in opdracht van de Bilderberggroep, Bill Gates en nog wat vaag gespuis uit een wereldwijd pedofiel netwerk. Allemaal bedoeld om mijn denken en handelen over te nemen. Total control! Gelukkig hebben we Q-Anon nog om ons te waarschuwen! De bedoeling is dat, als straks 5G is uitgerold dat ik geen eigen wil en verstand meer heb. Dat is wel even schrikken. Nu wordt er in bepaalde kringen sowieso getwijfeld aan mijn verstand, maar het zou nu veel erger worden. Als ik het zo lees word ik straks bestuurd door de Russische, Chinese en Noord-Koreaanse machtswellustelingen. Ik heb nog wel mazzel. De mast hier om de hoek heeft nog geen 5G, maar zodra die klaar is ben ik toch bang dat ik gekke dingen ga zeggen. OK, OK, sommigen mensen vinden dat al, maar goed. Het wordt dan nog extremer, berg je maar!. Lieve lezer en lezeres, weet dan hoe het komt! Ik ging even langs mijn oude vertrouwde huisarts, maar denk nu: Help, ik haalde de griepprik!

Verschenen bij Weekblad Groot Nissewaard

Dit bericht is geplaatst in Columns, Politiek, Satrire, Sociaal. Bookmark de permalink.